top of page

OM OSS

Om Krav Maga Instituttet Lillestrøm

Krav Maga Instituttet Lillestrøm har sitt hovedsete i Lillestrøm – 20 km nord for Oslo. Fasilitetene er sentralt på Kjeller, Åråsveien 16b. Vi kjører faste obligatoriske treninger i egen treningsal nesten hver dag i uken. Vi arrangerer også spesialkurs – skreddersydde til hvilke behov det måtte være.

Formålet til Krav Maga Instituttet i Lillestrøm

Å lære bort selvforsvar til sivile etter israelsk standard og prinsipper, tilpasset norsk lov og etter Glenn Jarle Jordheims metode. Politi og Militæret kan også trenes etter samme system men med GJJ’s måte vil dette være i forhold til nødvendighet og effektivitet.

6 teknikker av hver, etter tanken på Magen David. 

Krav Maga Instituttet i Lillestrøm, er politisk og religiøst uavhengig.

Krav Maga Instituttet Lillestrøm trener og instruerer et system basert på det allerede eksisterende Krav Maga systemet fra Imi Lichtenfeld som grunnla det i 1948. Systemet inneholder en rød tråd fra mange forskjellige kampsporter og er basert på erfaringer fra mestere fra flere forskjellige grener.

Vi benytter oss av uttrykket: kompromissløst selvforsvar, da vi ikke ønsker å inngå noe kompromiss i et angrep, vi løser situasjonen slik vi ser det best der og da.

Vi benytter oss av Israelske Nærkamp Mesteres prinsipper og erfaringer i krig og overlevelse i et samfunn som dessverre har krevd dette.

 

Systemet er lagd for å være dynamisk, vi vil søke etter å forbedre våre løsninger på teknikker for å bli et så optimalt system som mulig.

 

Vi trener Barn (6 år – 13 år) med tanke på å bygge opp reaksjon, tanke og bevegelsesmønstre ved evt overgrep, overfall og misbruk. Gode tilbakemeldinger fra foreldre; barnet har forbedret sine resultater på skolen og er mer fokusert på sine oppgaver.


Voksne (14 år og oppover) trener på teknikk, scenarioer mot en og flere motstandere. I dette innebefatter det en del kondisjon, styrke og tøyelighetstrening.Gode tilbakemeldinger fra elevene; vektreduksjon, økt selvtillit og bedre mestringsfølelse.

bottom of page